تسلط بیشتر بر فرایند اکستنشن مژه با شناخت ابزار و وسایل کاشت مژه
زیبایی و افزایش حجم مژهها از جمله مهمترین تکنیکهای آرایشگری است که در بهبود جذابیت بانوان نقش مهمی دارد. بااینحال برای بهکارگیری تکنیکهای مختلف اکستنشن مژه، باید با ابزار و وسایل کاشت مژه آشنا بود. تسلط کامل به اجرای تکنیکها به شناخت کاربردها و نحوه استفاده از این وسایل وابسته است. به همین دلیل در این مطلب از وبسایت آموزشگاه آرایشگری سیمای هانی مهمترین ابزارهای اکستنشن مژه را معرفی کرده و عوامل موثر بر تعیین قیمت آنها را بررسی میکنیم.
ابزارهای مورد استفاده در فرایند کاشت مژه
وسایل و مواد مصرفی در فرایند اکستنشن مژه متنوع هستند. بهکارگیری هر کدام از این محصولات به تکنیکهای مورد استفاده اکستنشن و شرایط پوستی مراجعین بستگی دارد. اگر به دنبال شروع آموزش کاشت مژه یا ارتقای مهارتهای کار با تجهیزات کاشت مژه هستید، شناخت وسایل ضروری برای این کار اولین کاری است که باید انجام دهید.
بر همین اساس ابزار و وسایل کاشت مژه عبارتاند از:
- انواع مژه
- بادبزن یا فن خشککن
- فرچه دو کاره
- فرچه زاویهدار
- پد تمیزکننده مژه
- انواع پنس
- بلند کننده مژه
- سنگ یشم
- اسپری یا سرم پاککننده مژه
- ریموور پاککننده اکستنشن مژه
- پد زیر چشم ضد کرک
- چسب کاغذی باریک برای زیر چشم
- میکرو براش
- نیبولایزر سرد
- چسب نواری سیلیکونی
- کله مانکن برای تمرین
- فرکن حرارتی مژه
- موچین مخصوص مژه
- دستههای ریمل مینی
- کلاه و روپوش
- پیشبند
- دستمال کاغذی باکیفیت
- پد چشم بدون لینت
- پد پاککننده سنگ یشم
- فرچههای ریز
- سر ریمل
- چسب اکستنشن مژه
مهمترین ابزار و وسایل کاشت مژه
در بین انواع وسایل کاشت مژه، برخی ابزارها به دلیل کاربردهای بیشترشان از اهمیت بالاتری برخوردار هستند. با توجه به تکنیکهای مختلف کاشت مژه، حساسیتهای پوستی افراد، تسلط اکستنشن کار به اجرای صحیح تکنیکها و سایز مژهها از ابزار و وسایل کاشت مژه متنوعی استفاده میشود. برای شناخت کامل شما با کاربردهای این وسایل در ادامه به معرفی مهمترین آنها میپردازیم.
1. مژه مصنوعی؛ مهمترین وسیله اکستنشن مژه
مژههای اکستنشن در سایزهای 5 تا 20 میلیمتری و ضخامت 3 تا 15% در دسترس هستند که متناسب با سبکهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. مژههای سایزهای 8، 10، 12 و 14 میلیمتری و ضخامت 7 تا 15% بهترین نمونه برای شروع آموزشها در ابتدای کار بهشمار میروند.
برخی از پرمصرفترین مدلهای مژه برای اکستنشن مژه عبارتاند از:
- مدلهای مژه تکی
- مژه سوزنی از 3 بعدی تا 7 بعدی
- مژه گرهای ریسهای
- مژه پایه کوتاه و پایه بلند
- مژه آمبره
- مژه پالتی مخصوص والیومسازی فست فن
2. انواع پنس کاشت مژه
در بین ابزار و وسایل کاشت مژه، پنس بهعنوان ابزاری به کار میرود که در چسباندن و قرار دادن مژههای مصنوعی بر روی چشم کاربردهای فراوانی دارد. با توجه به وجود انحنای لبههای چشم، پنسهای منحنی کاشت مژه امکان جایگذاری مژه مصنوعی را مطابق با انحای موجود در لبههای چشم به وجود میآورند. از دیگر کاربردهای پنس مژه میتوان به ریموو و ایزوله کردن مژهها اشاره کرد. شما بهعنوان یک اکستنشن کار حرفهای مژه باید پنسهای کلاسیک، زاویهدار و سر صاف را در کیف تجهیزات خود داشته باشید.
3. چسب اکستنشن مژه
مهمترین کاربرد برندهای مختلف چسب کاشت مژه، نگهداشتن مژههای مصنوعی بر روی چشمها است. این نوع از ابزار و وسایل کاشت مژه از نظر کیفیت جنس مواد و روش خشک شدن با یکدیگر متفاوت هستند. چسبهای اکستنشن مژه با برخورداری از مقاومت کافی در برابر آب، عرق و اشک، سرعت بالایی در خشک شدن دارند و در صورت انتخاب برند معتبر، تا ساعتها میتوانند بر روی چشمها ماندگاری داشته باشند.
4. اسپری یا سرم پاککننده مژه
سرمهای پاککننده یا اسپریهای مژه محلولهایی کاربردی برای پاک کردن مواد آرایشی و چسبهایی هستند که به مژه طبیعی چسبیدهاند. با توجه به این که این محصولات نقش مهمی در سلامت چشمها دارند، توصیه میشود حتما از برندهای معتبر برای خرید این وسایل استفاده کنید.
5. ریموور پاککننده اکستنشن مژه
یکی دیگر از مهمترین ابزار و وسایل کاشت مژه که باید در کیف لوازم آرایشی آرایشگران وجود داشته باشد، ریموور کاشت مژه است. این محصولات به سه صورت ژل، محلولی و کرمی در دسترس اکستنشن کاران قرار میگیرند و برای جدا کردن یا از بین بردن اکستنشن مژه به کار میروند. معمولا خرید نوع محلولی ریموورها محبوبیت بیشتری در بین مشتریان دارد.
6. پد زیر چشم؛ وسیلهای برای افزایش دقت کار
اکستنشن کاران حرفهای در زمان کار برای جلوگیری از آسیب به پلک پایینی، از پدهای مخصوص زیر چشم استفاده میکنند. این پدها علاوه بر اکستنشن، لیفتینگ و رنگآمیزی مژه با تحریک کلاژن پوست در روشن شدن نواحی زیر چشم نیز نقش مهمی دارد. بدون استفاده از پد زیر چشم امکان آسیب پوستی و کاهش دقت اکستنشن افزایش مییابد.
7. استفاده از میکرو براش برای رعایت بهداشت در زمان اکستنشن مژه ضروری است
میکرو براشها وسایلی شبیه به گوشپاککن هستند که ابعادی ظریفتر دارند. این نوع از ابزار و وسایل کاشت مژه برای بهکارگیری ریمورر در کاشت مژه به کار میروند. معمولا میکرو براشها از جنس کتان هستند و به دلیل قیمت ارزانتر، گزینههای مقرونبهصرفهتری به جای گوشپاککن بهشمار میآیند.
8. نیبولایزر سرد
در میان انواع وسایل مصرفی برای کاشت مژه، نیبولایزر یک دستگاه برقی است که برای افزایش سرعت خشک شدن چسب مژه مورد استفاده قرار میگیرد. این دستگاه با هدف کاهش حساسیتهای شارژی از سوزش چشم به دلیل چسب کاشت مژه جلوگیری میکند. این دستگاه شارژی به شما کمک میکند تا در فرایندهای مختلف کاشت و ترمیم مژه از قابلیتهای آن بهرهمند شوید.
9. چسب نواری سیلیکونی؛ ابزاری برای نگهداشتن پلکها در زمان کاشت مژه
در مراحلی از فرایند کاشت مژه شما نیاز دارید که مژههای پلک پایین را به اندازه کمی بکشید تا بتوانید آنها را به چسب آغشته کنید. در چنین شرایطی باید از چسب نواری سیلیکونی استفاده شود. این چسب با برخورداری از خاصیت ضد حساسیت پس از پایان مراحل کاشت مژه به راحتی از روی پوست برداشته میشود.
10. نقش سر مانکن در آموزش کاشت مژه
اگر از هنرجویان کاشت مژه هستید، سر مانکن از مهمترین ابزار و وسایل کاشت مژه است که باید داشته باشید. شما تمام تکنیکهای آموخته شده را میتوانید بر روی این مدلهای مصنوعی اجرا کنید و تسلط خود بر تکنیکهای کاشت مژه را ارتقا دهید.
عوامل موثر بر تعیین قیمت ابزار اکتنسشن مژه
قیمت ابزار و وسایل کاشت مژه از بزرگترین چالشهای هنرجویان و آرایشگران است. به همین دلیل بسیاری از آنها در کنار کیفیت محصولات به هزینه خرید این محصولات نیز توجه میکنند. البته فراموش نکنید که نباید کیفیت ابزار اکستنشن مژه را فدای قیمت ارزان آنها نکنید.
در بسیاری از مواقع خرید وسایل کاشت مژه صرفا ارزانقیمت میتواند آسیبهای پوستی و چشمی فراوانی را برای مشتریان ایجاد کند که جبران آنها غیر ممکن است. همچنین برای کاهش قیمت ابزار و وسایل کاشت مژه نیازی نیست که همه آنها را خریداری کنید؛ بلکه متناسب با نیازهای خود آن دسته از ابزارهایی را داشته باشید که بیشتر به کارتان میآیند.
بر همین اساس عوامل موثر بر تعیین قیمت ابزار اکستنشن مژه عبارتاند از:
- استاندارد بودن وسایل
- نوع برند
- کیفیت محصولات
- اعتبار فروشگاه خرید
آموزش شناخت ابزار و وسایل کاشت مژه را از کجا شروع کنیم؟
بهترین راهکار برای شروع آموزش کار با ابزار و وسایل کاشت مژه و تسلط به چگونگی استفاده از آنها، ثبت نام در آموزشگاههای معتبر است. آکادمیهای ممتاز با برگزاری دورههای تخصصی آموزش کاشت مژه بخشی از سرفصلهای خود را به شناخت این ابزار اختصاص میدهند. همچنین اگر زمان کافی برای شرکت در دورههای حضوری ندارید، ثبت نام در دورههای آنلاین بسیاری از تکنیکهای کار با وسایل اکستنشن مژه بهترین پیشنهاد برای شما است.
بورس خرید لوازم کاشت مژه کجاست؟
مراکز، بازارها، فروشگاهها و مناطق زیادی در تهران وجود دارند که طیف متنوعی از ابزار و وسایل کاشت مزه را به فروش میرساند. شما برای خرید این وسایل میتوانید به خیابان منوچهری، کوچه مروی و بازار بزرگ تهران مراجعه کنید. البته آموزشگاه سیمای هانی برای رفاه حال مراجعین و جلوگیری از صرف هزینههای بالا برای خرید محصولات گرانقیمت، تمامی وسایل آموزش و خدمات کاشت مژه را با قیمتی ارزانتر و کیفیتی بهتر در اختیار هنرجویان و علاقهمندان به اکستنشن مژه قرار میدهد.
سیمای هانی؛ معتبرترین آموزشگاه دورههای تخصصی کاشت مژه
آموزشگاه آرایشگری سیمای هانی بزرگترین آکادمی آرایشگری فعال در استان تهران است که در چهار شعبه خود در مناطق مختلف این استان، اقدام به برگزاری دورههای تخصصی آرایشگری میکند. آموزشگاه ما با شناخت نیازهای مشتریان و با هدف ارتقای دانش هنرجویان و ورود بهتر آنها به بازار کار آرایشگری، تخصصیترین دورههای کاشت مژه را برگزار میکند. شما میتوانید برای شرکت در دورههای تخصصی سیمای هانی و چگونگی خرید ابزار و وسایل کاشت مژه برای شرکت در دورهها، از طریق سایت ما با کارشناسان در ارتباط باشید.
سوالات متداول
آیا تجهیزات کاشت مژه کلاسیک با مژه والیوم متفاوت هستند؟
در کلیات یکسان هستند؛ اما در ضخامت و اندازه تارهای مژه مصنوعی متمایز میشوند.
در وسایل کاشت مژه نیبولایزر سرد چه نقشی دارد؟
از این وسیله برای افزایش سرعت خشک شدن چسب مژه استفاده میکنند.
آیا در زمان آموزش، آکادمیها وسایل کاشت مژه را رایگان در اختیار هنرجویان قرار میدهند؟
خیر. خرید تجهیزات مصرفی در طی مدت آموزش بر عهده هنرجویان است.
بدون دیدگاه